hirdetés
hirdetés

Tajvanon át Kínába, Délkelet-Ázsiába repülhetünk a China Airlines-szal

A sajtótájékoztatón a tajvani tulajdonú China Airlines újdonságai mellett sok információt kaphattak a távoli úti célokba utakat szervező irodák.

hirdetés

A Mirage Fashion Hotelben a térség iránti kedvet először dr. Sárdi Rudolf, Kambodzsa most kinevezett hivatalos idegenforgalmi képviselője keltette fel. Az ország 1993-ban nyerte újra vissza függetlenségét, és azóta az alkotmányos monarchia idegenforgalma rohamosan fejlődik. Évente 2500 magyar turista is ellátogat ide elsősorban Angkor Wat (Siem Reap) kedvéért, de a magát „Kingdom of Wonder”-ként hirdető ország valóban mindent tud: csodás tengerpart, hűvös hegyek, a fővárosban (Phnompen) a francia koloniális építészet keveredik a helyi vagy a modern épületekkel. A világ leghíresebb divatmárkáinak darabjai itt nevetséges összegekért kaphatók. Minőségi a textilfeldolgozó ipar. A fővárostól alig 5 óra távolságra található Kep a francia gyarmati építészet fennmaradt gyűjteménye, és a rákételek hazája. Forró az éghajlat, a monszun idején viszont kedvező árakat kínálnak szolgáltatók. Kambodzsa Hanoiból közelíthető meg repülővel a legkönnyebben, és vietnami vízummal beléphetnek a turisták.

dr. Sárdi Rudolf
dr. Sárdi Rudolf

A China Airlines novembertől Frankfurt-Tajpej járatot is indít, az eddigi Róma, Amsterdam bázist bővítve. A tajvani légitársaság tagja a Sky Teamnek, 110 várost repül, 29 légitársasággal közösen. Nagyon sok kínai célállomás mellett elérhető vele Japán, Bangkok, Bali, Új-Zéland, Ausztrália, Hawai-szigetek. A China Airlines előnyei: a jegyek egy évig érvényesek, szabad súly 30 kg, bizonyos viszonylatokon 40 kg. Több megszakítás lehetséges, ingyenes a dátummódosítás a visszaúton. A taipei reptéren az átszálló utasok ingyenes városnézést kaphatnak, Tajvanra a beutazáshoz nem kell vízum a magyar utasoknak.

A Hahn Air már ismert a hazai szakma előtt: A HR Ticketing Center elérhető a www.hahnair.com honlapon történő regisztrálással. Közel 300 légi és vasúti partner járataira kínál foglalási és jegyvásárlási lehetőséget. Sok előnye között az egyik legfontosabb, hogy jótáll utasaiért a szolgáltatók csődje esetén is.

Távoli, messzi földrészek közül nem maradt ki Dél-Amerika sem: A Havas Creative Tours (Aviation Bt) a legnagyobb brazíliai operációs rendszer, mellyel az egész kontinensre kiterjedő szolgáltatások is elérhetőek. 4 dél-amerikai légitársasággal, 26 busztársasággal, számtalan szállodával, étteremmel tart fenn szerződéses kapcsolatot. Fő szervezője volt a Pápa látogatásának, a 2014-es Foci-VB-nek és készülnek a 2016-os Olimpiára is. Brazília a TAP légitársaság gépeivel érhető el legkönnyebben. A Havas Creative Tours látja el Magyarországon Új-Zéland konzuli képviseletét is. Munkavállalók számára áprilisban új lehetőség nyílik: 100 magyar fiatal dolgozhat egy évig a távoli szigetországban.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai