hirdetés
hirdetés

Tűz ütött ki egy fesztivál helyszínén Horvátországban

Keddre virradó éjszaka Horvátország népszerű zenei fesztiválja a Fresh Island Festival szakadt félbe, amikor tűz ütött ki a nyaralóhely strandján található felkapott szórakozóhely mögötti fenyőerdőben. 

hirdetés

A BBC értesülései szerint több száz ember volt kénytelen elhagyni a Fresh Island zenei fesztivált a Zrce Beach-en, hétfőn este, a háromnapos hip-hop esemény kezdetén. Sokan nem tudtak visszatérni a szállodájukba sem, mert a szállásuk a közeli Novalja városban volt, amit stzintén le kellett zárni a tűz miatt. 

NOT3S brit rapper, az egyik hétfői előadó készített egy videót az esetről. Ezt ide kattintva érik el, ennek egy képkockája az alábbi:

Az MTI úgy tudja, az esemény helyszínéül szolgáló Pag szigetéről több mint tízezer nyaralót, főleg bulizó fiatalokat kellett a hatóságoknak evakuálniuk.

A Jutarnji List című horvát napilap értesülése szerint a Zrce strandon található szórakozóhely nem égett le, a tűzoltóknak sikerült időben megfékezniük a tüzet. A tűzoltók elmondták, a munkájukat az erős szél nehezítette, de reggelre sikerült megszerezniük az irányítást a lángok felett. 

Egyelőre nem lehet tudni, mi okozta az erdőtüzet.

(forrás: MTI, BBC)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai