hirdetés
hirdetés

Transzfer szolgáltatási platform startja

A RateHawk új funkciót indított el: partnerei több mint 100 országban közvetlenül is lefoglalhatják utasaik számára a transzfereket. Az új funkció a regisztrált felhasználók számára már elérhető az online fiókjukon.

hirdetés

Felix Shpilman, a RateHawkot kezelő cég, az Emerging Travel Group vezérigazgatója hozzátette: „Tudjuk, mennyire fontos, hogy az utazási szakemberek az utazás minden elemét ugyanabban a rendszerben foglalhassák le, ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy felhasználóink számára a lehető legszélesebb körű utazási szolgáltatásokat tegyük elérhetővé. Arra számítunk, hogy a transzferek megrendelésének lehetősége egy nagyon népszerű kiegészítő szolgáltatás lesz majd mind a 19 ezer partnerünknek, akik ügyfeleik számára a szállodák és repülőjegyek lefoglalását, valamint az autókölcsönzést már egyaránt a RateHawk felületén bonyolítják le.”

 

A partnerek egy megrendelésen belül legfeljebb nyolc utasból álló csoportok számára foglalhatnak le transzfereket. A transzfer lefoglalásához meg kell határozni az utazás kezdő- és végpontjait, a dátumot és az indulás idejét, az utasok számát, az esetlegesen szükséges gyermekülések mennyiségét és paramétereit, a járat számát, valamint a poggyászok mennyiségét és méreteit. A szolgáltatást legkésőbb 24 órával a transzfer megkezdése előtt kell lefoglalni.

 A RateHawk-ról

Ez egy innovatív B2B szállásfoglalási platform, amelyet az Emerging Travel Group csapata fejlesztett ki. Folyamatosan keresi a világ legjobb szálláshely szolgáltató partnereit és ezek közül választja ki a legerősebbeket. A több, mint 33.000 közvetlenül szerződtetett szálláshely, valamint 120 wholesaler, konszolidátor, OTA és DMC legjobb ajánlatait egy könnyen kezelhető, online felületen elérhető termékben továbbítja a B2B szállásfoglalók számára. Ez teszi lehetővé, hogy a felhasználók világszerte több, mint 1.4 millió szálláshelyet érhetnek el és foglalhatnak le a RateHawk rendszerében.

(forrás: Turizmus Online, RateHawk.com)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!