hirdetés
hirdetés

Új elnök-vezérigazgató a hajóstársaságnál

A Royal Caribbean Cruises Ltd. bejelentette, hogy Michael Bayley lép a távozó Dan Hanrahan helyébe és tölti be a Celebrity Cruises elnök-vezérigazgatói posztját.

hirdetés

Bayley, akinek közvetlenül Richard D. Fain, a Royal Caribbean Cruises Ltd. elnök-vezérigazgatója lesz a felettese, több mint 30 esztendeje dolgozik a Royal Caribbean Cruises-nál, legutóbbi minőségében az Üzemeltetés ügyvezető alelnökként, ezt megelőzően pedig a társaság nemzetközi terjeszkedésért felelő Nemzetközi Kapcsolatok részlegének ügyvezető alelnöke volt.

„A Nemzetközi Kapcsolatok részlegének ügyvezető alelnökeként, Michael komoly szerepet játszott abban, hogy társaságunk erőteljes expanziós törekvései célt érjenek a feltörekvő, illetve mindig is sok vendéget ígérő nemzetközi piacokon” – nyilatkozta Fain.

Bayley áthelyezésével Lisa Lutoff-Perlo foglalja el a Royal Caribbean International Üzemeltetésért felelő részlegének alelnöki székét, aki Adam Goldstein, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója alá tartozik majd. Lutoff-Perlo 27 éve dolgozik a vállalatnál, számos pozíciót töltött be mind a Celebrity Cruises, mind a Royal Caribbean International flottánál.

Legutóbb a Celebrity Cruises Szálloda részlegének rangidős alelnökeként tevékenykedett, és e minőségében egyebek között ő irányította a rendkívül sikeres Solstice osztályú óceánjárók bevezetését.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai