hirdetés
hirdetés

Utazásszervezőt keres az angol királyi család

Utazásszervezőt keres az angol királyi család, a hivatalos utak megszervezése mellett tanácsadás is szerepel a tennivalók között.

hirdetés

A Travel Weekly szerint a feladatok közé tartozik a hivatalos utak lebonyolítása mellett egy kisebb csapat vezetése is, akikkel közösen kell dolgozni a királyi család és udvara utazásai során. Emellett meg kell szervezni a légi úton történő utaztatást, a királynő helikopterhasználatát és a menetrend szerinti, valamint királyi különjáratú vonatok használatát is.

Kiemelt fontosságú, hogy a család számára biztonságos, hatékony és költségkímélő, megfelelő utazási formákat válasszanak.

Az elvárások között szerepel a hatékony tervezés, szervezezés és végrehajtás, kutatás, a legjobb ár-érték arányú üzletek letárgyalása, emellett a kockázati és biztonsági tényezőkkel kapcsolatos iparági know-how kutatása, értelmezése és ajánlása is.

A királyi család
A királyi család

Kapcsolatot kell ápolni az illetékes hatóságokkal, a biztonsági és környezeti szempontok figyelembe vételével ajánlásokat kell tenni az utazás módjára, és ezzel kapcsolatban tanácsadás is szerepelni fog a munkaköri leírásban. 

Mindezért a királyi család magyar mércével busásan megfizeti majd a kiválasztottat, éves szinten 85 ezer fontot, átszámítva 33 millió forintot adnak, hetente 37,5 órát kell dolgozni rugalmas munkaidő-beosztásban.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai