hirdetés

Beszállt a Costes Downtown is az Étteremhét akcióba!

Idén tavasszal több, mint százharminc felső- és középkategóriás étterem kínálatát ismerhetik meg az érdeklődők a X. Országos Étterem Héten, március 21. és 27. között. Aki előzetesen asztalt foglal a www.etteremhet.hu weboldalon, minőségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthat 3,300.– forinttól kezdődő áron (amely a szervízdíjat is tartalmazza), szabadon választva a résztvevő éttermek közül. A tizedik, jubileumi Étterem Hét alkalmából a szervezők és a résztvevő vendéglátók a bevétel egy részét felajánlják a Gyermekétkeztetési Alapítványnak, hátrányos helyzetű gyermekek étkeztetésének támogatására. A kitűzött cél az, hogy a felajánlásnak köszönhetően az új év jegyében 2016-ban, legalább 2016 gyermek lakjon jól. A 2016. tavaszi Étterem Héten ismét jelen lesznek az ún. Prémium menük, melyeknek ára 4,900.− forint lesz.

hirdetés

 A X. Étterem Hét programjához minden eddiginél több vendéglátóhely csatlakozott, amelyek között szerepel új indulóként pl.: a Borkakas étterem, a Brasserie & Atrium (Corinthia Hotel), a Buddha-Bar Budapest, a Macesz bisztró, a Mészár Steak Kitchen, a SonkaArcok étterem, az Up & Down étterem, valamint a Costes étterem új vendéglátó helye, a Costes Downtown. Az ízletes ételeken túl néhány vendéglátóhelyen Kovács Antal, háromszoros magyar sommelier bajnok ajánl egyedi áron különleges – kizárólag az ipari technológiától és adalékanyagoktól mentes – három tételes „borsort”.

Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a magyar vendéglátás legmagasabb szintjeit. A programban résztvevő kiváló éttermek az étlapjuk legjavát kínálják vendégeiknek: általában 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői. A sokak által megszeretett rendezvény keretében a legutóbbi alkalommal több mint 24 ezren látogattak el a résztvevő éttermek egyikébe. Sőt, az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt azoknak az érdeklődőknek a száma, akik az egy hetes program lehetőségét kihasználva több éttermet is kipróbáltak.

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint lesznek újabb bértámogatási intézkedések?

Kiadónk társoldalai