Foodpanda és Indepack együttműködés

2022 márciusától az Indepack Kft. elérhető a foodpanda éttermi ellátói platformján, a panda merchant felületen. 

Az Indepack Kft. Magyarországon több, mint 10.000 vendéglátóipari céget szolgál ki éttermi csomagolóeszközökkel. A panda merchant oldalon történő megjelenéssel szeretné megkönnyíteni a vásárlást azon vevői számára, akik foodpanda partner éttermei is egyben és ezt a platformot használják alapanyagbeszerzésükhöz.

Az Indepack azonos árakat kínál saját webáruházában és a panda merchant felületen környezetbarát és hagyományos csomagolóeszközeire egyaránt. A vásárlóknak ugyanakkor lehetőségük van összehasonlítani a hasonló termékeket kínáló cégek árait, termékeit, amely jó lehetőség az Indepack számára, hogy megmutassa versenyképes árait.

A foodpanda (korábban Netpincér) több mint 20 éve foglalkozik házhozszállítással, panda mercant felületét tavaly indította el. A foodpanda elkötelezett híve a környezetbarát online rendelésnek, éppen ezért 100%-ban karbonsemleges a teljes operáció, illetve tudatosan keresi a működése minden területén a hasonlóan zölden gondolkodó partnereket. A Indepack termékpalettájával a büféktől a fine dining éttermekig bármely vendéglátóipari egységet el tud látni megfelelő színvonalú, a készételek csomagolására alkalmas elviteles dobozokkal, csomagolóeszközökkel.

A foodpanda és az Indepack ügyfélköre azonos szektorból származik ezért, mind a partnerek mind a most szerződő felek számára hosszú távon is előnyös lesz az együttműködés. Az Indepack versenyképes áraival, a partnereket folyamatosan ellátó árukészlettel a panda mercant felület legnagyobb beszállítójává kíván válni.

Forrás: Foodpanda / Store Insider


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.