hirdetés

Fura reklámkampány a Burger Kingnél

Eltűntek az étvágyerjesztő ételfotók a gyorsétteremlánc legújabb köztéri kampányában. Mert, mint közölték, olyan friss a burger náluk, hogy le sem tudják fotózni a hirdetéshez, adja hírül a kreativ.hu szakportál.

hirdetés

A cég 2015 óta folyamatosan csökkenti a termékeiben található mesterséges összetevők számát, és ezt igyekszik folyamatosan kommunikálni is. 2020-ban például emlékezetesre siekrült a rothadó hamburgerükről készült kampány, amitől egy átlagos PR-es valószínűleg helyben szívrohamot kapott volna, de az volt a cél, hogy bebizonyítsák, nincs tele tartósítószerrel a termék. (A számítás bejött, díjak sorát nyerte nemzetközi versenyeken a projekt.) 

 

Most a cég német leányvállalata a Grabarz & Partner segtségével állt elő egy rendhagyó megoldással, a szokásos óriásplakátos termékajánló egy dolgot nem tartalmaz csak: magát a terméket. Az üzenet az, hogy az ételek annyira frissen készülnek a gyorsétteremben, hogy nincs idő lefotózni azokat. 

 

(forrás: Kreativ.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol, hogy lehetne Budapest turizmusát fellendíteni?

Partnerünk