hirdetés

Itt lesz a Michelin Guide novemberi gálája

November 20-án hallat magáról újra élőben is a neves étteremkalauz. A 2021-es Michelin Guide Spain & Portugal bemutatójára Madridban kerül sor – nem megriadva a járvány által egyik leginkább sújtott ország jelentette helyszíntől. Gwendal Poullennec, a kalauz nemzetközi igazgatója a világhelyzetre való tekintettel méltányos elbírálást ígér - írja a Dining Guide.

hirdetés

2010 és 2013 után a harmadik alkalommal jelentkezik könyvbemutatóval a Michelin Guide a spanyol fővárosban. María Paz Robina, a spanyol és portugál kiadás igazgatója mindenkit biztosított arról, hogy a jelen helyzethez igazodva minden egészségügyi óvintézkedést megtesznek a ceremónia biztonságos lezajlása érdekében. Spanyolország a járvány és az ebből adódó gazdasági válság által az egyik legerősebben sújtott ország Európában, ezért is bátor lépés a madridi helyszínválasztás.

Gwendal Poullennec, a kalauz nemzetközi igazgatója a novemberi rendezvény bejelentése kapcsán ismét megerősítette a pandémia óta többször elhangzott céljukat. A vendéglátás és turizmus jelen helyzetében a legfőbb törekvésük minél közvetlenebbül újra összekapcsolni az éttermeket és a vendégeket. 

„Méltányosak és következesek lesznek az ajánlásaink, és ki fogjuk használni a weboldalaink és digitális szolgáltatásaink előnyeit” – mondta el Poullennec, hozzátéve, hogy a kialakult helyzettől függetlenül a Michelin-csillagok és a többi ajánlás továbbra is ugyanazt fogja jelenteni, mint eddig. Tavaly Sevillában mutatták be a két mediterrán ország legjobbjait ajánló kalauzt, amelyben tizenegy 3 Michelin-csillagos étterem szerepelt, mindegyik Spanyolországból.

(forrás: Dining Guide)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol, a határzár valóban egy hónapig tart?

Kiadónk társoldalai