hirdetés

Konkurenciát kap a Netpincér és a Wolt: indul a Bolt

Riválist kap a Netpincér és a Wolt: mától indul a Bolt Food ételkiszállító Már 600 futárt toboroztak, egyelőre a főváros belső kerületeiben érhető el a szolgáltatás.

hirdetés

A korábban Taxify néven ismertté vált Bolt elindította házhozszállító szolgáltatását – értesült a Forbes a vállalat közleményéből. A szolgáltatás eleinte Budapest központi részein, az 1., 2., 3., 5., 6., 7., 8, 9. és 11. kerületekben érhető el. Az első felhasználók ingyenes alapdíjjal próbálhatják ki a szolgáltatást. Később a szállítási díj az első két kilométeren 500 forint lesz, ezt követően 500 méterenként 100 forintért vehetik igénybe a felhasználók a szolgáltatást.

A Bolt Food applikáción belül pontosan nyomon követhető a szállítási folyamat minden lépése, illetve élő, magyar és angol nyelvű ügyfélszolgálat segíti a felhasználókat. A Bolt Food a fővárosi gasztrokínálat minden szegmenséből válogat: lehet rendelni többek között az Attaboy, Vapiano, Felix Kitchen&Bar fogásait, a Subway szendvicseit, illetve több élelmiszer-áruház termékeit viszik házhoz, köztük a magyar termelőkkel dolgozó Supp.li kínálatát.

A cég közlése szerint a vendéglátók részéről hatalmas az érdeklődés, naponta frissül az elérhető éttermek listája.

A vállalathoz eddig 600-an jelentkeztek futárnak, kiképzésük folyamatosan zajlik a következő hetekben.

A Bolt Food ellenőrzött, szigorú egészségügyi és higiéniai protokollok mentén működik: minden futár rendszeresen fertőtlenített gépjárművel szállítja ki a megrendelt ételt, kizárólag érintkezésmentesen.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az eddigi foglalási adatok alapján hogy látják az idei évet?

Partnerünk