hirdetés

A Budapest Marriott-nak már saját desszertje is van

„Titkos varázslat”, azaz „Secret Charm” az ötcsillagos budapesti ház új signature desszertje, amely Raj Ráchel kreációja.

hirdetés

Mint a tortabemutató alkalmára szervezett bemutatón elhangzott, régi álmuk volt, hogy egy szokványostól eltérő, kreatív, egyben izgalmas és rendkívüli Marriott signature desszerttel kápráztassák el vendégeiket. Ennek megvalósítása érdekében a szálloda vezetősége Raj Ráchelt, az ismert tortatervezőt kérték fel, akivel már számos sikeres együttműködésük volt.

A Budapest Marriott saját desszertje
A Budapest Marriott saját desszertje

Fűszerpaprika a desszertben?

Ráchelnek és a szálloda executive chef-jének, Konstantinos Kranakisnak az első találkozója alatt eldőlt a magyar gasztronómia jellegzetes alapanyagát, a fűszerpaprikát is használják a készítés során.

„Kostas-szal közösen készített süteményünk alapfűszere a paprika, amit naranccsal, korianderrel, és kardamom maggal 'szelídítettem' meg. A desszert végül, a mondhatni férfias paprika felhasználása ellnére, finom elegáns, nőies lett, méltó a Marriott stílusához", fedte fel a titkot a tervező.

Télen is a tetőn

A különleges desszert debütálását követően a meghívottakat a Budapest Marriott 9. emeletén található Liz and Chain Sky Lounge-ba invitálták, amely bár másfél éve már nyitva, azonban most az volt az üzenet, hogy nemcsak a kinti, lenyűgöző terasza élvezhető, hanem a lounge belső terei is szuperek, akár rossz időben is. Karácsonyi enteriőrrel, étel- és italkülönlegességekkel, a város lenyűgöző fényével várják itt a  vendégeket az ünnepi időszak közeledtével.

ugyanerről a vendégtérről azt is elmondták, hogy  november 11-től Cocktail Masterclass-t indítanak, amelynek során Varsányi Ferenc bartender megtanítja egy téli koktélkülönlegesség elkészítését - otthoni környezetben.

 

(forrás: Budapest Marriott Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai