hirdetés

A legjobb portás/recepciós kerestetik!

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége mint kezdeményező, a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesületével együttműködve, 2018 őszén immár ötödik alkalommal ismét megrendezi a fiatal tehetségek országos versenyét.

hirdetés

A verseny célja felhívni a figyelmet a szakmai tudás, a jó minőségű szolgáltatás fontosságára, továbbá lehetőséget nyújtani a fiatal szakembereknek szakmai jártasságuk, képességeik, készségeik bemutatására, s ezáltal szakértelmük megmérettetésére, valamint felhívni a közvélemény figyelmét a szállodás szakma, azon belül a portások, recepciósok tevékenységének fontosságára.

fotó: 123rf

A verseny résztvevői

  • Olyan 1* - 5*-os szállodákban dolgozó 40 év alatti portás-, illetve recepciós szakemberek, akik legalább középfokú végzettséggel, s 1 idegen nyelv tárgyalási szintű ismeretével rendelkeznek és az MSZÉSZ tagszállodáiban dolgoznak.
  • A választott idegen nyelv Európában széles körben használt - angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol – nyelv lehet.
  • Egy szállodából legfeljebb 3 fő jelentkezhet.
  • Aranykulcsos portás jelentkezésére nincs lehetőség.
  • A jelentkezés az MSZÉSZ Titkárságán történik írásban ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ), a tagszálloda igazgatójának ajánlásával. A jelentkezéshez csatolni kell egy szakmai önéletrajzot a nyelvismeret feltüntetésével, illetve elérhetőséget (mobil szám, e-mail cím), valamint a részvételi díj befizetéséről szóló igazolást.
  • A verseny részvételi díja személyenként 10.000 Ft + ÁFA, ami a Magyar Szállodaszövetség Szolgáltató Kft. 11795009-29909489-00000000 számú bankszámlájára történő átutalással egyenlíthető ki. A jelentkezés a részvételi díj előzetes befizetése esetén érvényes.
  • Jelentkezési határidő: 2018. október 8.

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai