hirdetés

Árvai Zoltán az ötcsillagos Mystery Hotel Budapest élén

Június 1-től az ismert és elismert szállodai szakember, Árvai Zoltán tölti be a Mystery Hotel Budapest luxusszálláshely szállodaigazgatói pozícióját.

hirdetés

A szállodaüzemeltetésben évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakember a létesítmény működésének teljes körű irányításáért felelős, valamint az ő feladata a hotel pozíciójának növelése a helyi, a regionális és a nemzetközi piacokon.

A 2019-ben Az Év Budapesti Szállodása elismeréssel jutalmazott Árvai Zoltánt nevezték ki a tavaly megnyitott Mystery Hotel Budapest szállodaigazgatói posztjára. Az ötcsillagos hotel irányítását június 1-től látja el a szállodaiparban a 2000-es évek óta számos kiemelkedő sikert elérő szakember.

Árvai Zoltán izgatottan vágott bele az új kihívásba, és elsődleges céljának azt tekinti, hogy a főváros egyik legújabb ötcsillagos szállodájának jelenleg is meghatározó szerepét tovább erősítse a piacon. Mint fogalmazott, ehhez minden adott is.

„Örömmel csatlakoztam a Mystery Hotel Budapest profikból álló csapatához. A szálloda egyedi szobáival, különleges tereivel és belsőépítészeti megoldásaival azonnal belopta magát a szívembe. Célunk, hogy a szállodát minél szélesebb körben megismertessük a hazai, és a nemzetközi piacon”, fogalmazott az új szállodaigazgató.

Árvai Zoltán ötcsillagos, front office területen szerzett vezetői gyakorlattal a háta mögött 2002 nyarán csatlakozott a Hilton Budapest csapatához. Szállodaigazgató-helyettesként először a szállodai divízió, majd az éttermi területek szakmai vezetéséért felelt. 2008 őszétől a szálloda igazgatói feladatait látta el és vezényelte le a szálloda teljeskörű felújítását, majd 2019-től a Danubius Hotel Hungaria és Arena szállodákat vezette.

A szakember elmondta, a Mystery Hotel Budapest azért áll igazán közel a szívéhez, mert önálló tematikával várja a vendégeit, mely a luxus, varázslat, élmény hármasára épül. A koncepciót a több mint százéves épület történelmi örökségét tiszteletben tartva, annak építészeti értékeit megőrizve különleges megoldások teszik teljessé. A szálloda egyik izgalmas, több látogatót is vonzó egysége a 25 méter magasan található Sky Garden tetőterasza, amely május végén nyitotta meg kapuit. A teraszon 50 fő fér el, így rendezvényeknek is kitűnő helyszínéül szolgál, amit privát és céges eseményekre is ki lehet bérelni.

Az alig több mint egyéves szálloda több rangos díjat is magáénak tudhat. A hotel- és étterem design Oscar-díjaként is emlegetett, a vendéglátóipar legrégibb és legrangosabb díjának számító Gold Key Awards for Excellence in Hospitality Design döntőjében a Varró Zoltán dizájner által tervezett Mystery Hotel Budapesté lett a legjobb európai luxus lobbi, és a finalisták közé kerültek a legjobb luxus vendégszoba kategóriában is. A szálloda különlegességeiről a nemzetközi sajtó, többek közt a CNN, a Los Angeles Times, a Daily Mail és a Telegraph is beszámolt.

Árvai Zoltán elérhetőségei: +36 30 371 8162 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: Mystery Hotel / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk