hirdetés

Bővítettek egy vidéki négycsillagost

Átadták a Hotel Villa Classica új épületszárnyát. A 2005-ben megnyílt, négycsillagos pápai szállodát immár negyedik alkalommal bővítették, így a hasznos alapterülete közel háromezer négyzetméterre nőtt.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Az új épületrész ünnepélyes átadóján Áldozó Tamás, Pápa polgármestere köszöntőjében úgy fogalmazott, a Hotel Villa Classica folyamatos fejlesztése a helyi turizmus töretlen növekedését is szimbolizálja. Hozzáfűzte: Pápán 2003-ban, az iparűzési adó bevezetésekor hétezer vendégéjszakát regisztráltak a városban, ez a szám pedig az azóta eltelt évek alatt a jelenlegi adatok szerint 98 ezerre nőtt, egyúttal a városvezetés bízik benne, hogy – a mostani, innovatív szállodabővítésnek is köszönhetően – a közeljövőben meghaladja majd a százezret.

Seregélyes György, a hotel tulajdonosa személyes hangvételű beszédében visszatekintve elmondta, 2005-ben egy 1200 négyzetméter alapterületű, 20 szobás, újonnan épített szállodát nyitottak meg, amit aztán folyamatosan fejlesztettek, bővítettek. Hangsúlyozta, szállodájuk fejlődése kizárólag a város gyarapodásával együtt valósulhatott meg. Seregélyes Mátyás szállodavezető az aktuális beruházást ismertetve kifejtette, egy egykori vegyesbolt helyén, egy 300 négyzetméteres telken építették fel a hotel új szárnyát, aminek a főépülettel való összekapcsolása építészetileg nagy kihívást jelentett. Az új, háromemeletes épületben 12 szoba és egy teremgarázs kapott helyet. Ezzel a nagyszabású fejlesztéssel összesen 45 szoba, három különterem, két kerthelyiség, valamint egy wellnessrészleg várja a vendégeiket.

Seregélyes Mátyás megjegyezte, idén felújították a főépület szobáit, illetve hoteljük harmadszor is elnyerte a négycsillagos besorolást, amivel immár nyolc éve büszkélkedhetnek. – A csillagok száma fontos, de önmagában nem jelent garanciát mindenre. A mai világban a személyzet az egyik leglényegesebb tényező egy szálláshelyen. Rendkívül fontos a kollégák hozzáállása, kedvessége és odafigyelése – mutatott rá a szállodavezető. A beszédek után a nemzeti színű szalag átvágásával jelképesen is átadták az új épületrészt, majd a meghívott vendégek megtekinthették a szállodát.

(forrás: veol.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai