hirdetés

Egyéves a Párisi Udvar

2019. május 20-án fogadta első vendégeit a Mellow Mood Hotels üzemeltetésében működő Párisi Udvar Hotel Budapest, amely a Hyatt szállodalánc The Unbound Collection by Hyatt brand tagja.

hirdetés

A négy és fél éven keresztül tartó felújítás alatt a restaurátorok összesen több mint 85 ezer órát dolgoztak az épületben, ahol 110 szoba, köztük 18 lakosztály, valamint 2 rezidencia került kialakításra, az épület passzázsában pedig a Párisi Passage Café & Brasserie kapott helyet, amely lenyűgöző enteriőrjével hamar a város kedvelt találkozóhelyévé vált.

A Párisi Udvar álomszép passage része
A Párisi Udvar álomszép passage része

„Eseményekben gazdag volt az első év a Párisi Udvar számára, hiszen miközben a kezdetektől fogva a legmagasabb színvonalú, kiváló szállodaélményt nyújtottunk vendégeinknek, a helyiek is kitüntetett figyelemmel kísértek minket a nyitást követően. A Párisi Udvar egy ikonikus épület a fővárosban, sokaknak fűződik hozzá személyes élménye. Nagyon örülünk, hogy szálloda, valamint a passzázsban lévő étterem és kávézó megnyitása révén ezt az ékszerdobozt egyre többen csodálhatják meg újra, korábbi pompájában, mondta az egyéves ünnep kapcsán Schwindt-Kiss Andrea, a szálloda igazgatója.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai