hirdetés

Ezek az alvásbarát szállodák 2019-ben

A Sleepfiendly/Alvásbarát Hotel/Szálláshely minősítés azokat az intézményeket, szolgáltatókat különbözteti meg, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak és megfelelő minőségi feltételeket hoznak létre a pihentető alvás érdekében.

hirdetés

A Sleepfriendly/Alvásbarát Hotel Program Magyarországon a World Association of Sleep Medicine és a World Sleep Society magyarországi szakmai partnere, a Magyar Alvás Szövetség és a Budapesti Alvásközpont/ Benyovszky Orvosi Központ védnökségével kerül meghirdetésre. Évente egy alkalommal két magyarországi (budapesti és vidéki), és egy külföldi szálloda részesül elismerésben.

A Sleepfriendly Hotel/Alvásvarát Szálloda 2019. évi kiváló minősítési elismeréseket idén Magyarországon a Hilton Budapest és a Mala Garden Siófok kapták az alváskörülmények példamutató kialakításáért és a vezetőik minőségi alvás iránti elkötelezett tevékenységéért.

A díjakat átadták:

dr. Kiss-Róbert Richard, a Sleepfriendly Hotel program nemzetközi igazgatója,

Szabó Áron, a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatója,

Sárvári-Deák Zsófia, a Magyar Éttermek és Szállodák Szövetségének főtitkára

és G. Németh György, a Magyar Alvás Szövetség elnöke.

A kiválósági díj célja az alvási lehetőségeket kínáló szállásadók figyelmének a felhívása a kulturált és szakszerű hálószobák, hálóhelyek kialakítására. Az éjszakai pihenést kínáló intézményekben kiemelkedő szerepe van a hálóhelyek, a pihentető alvás feltételei kialakításának, mivel a legtöbb időt a vendég az alvással tölti el a szállodában. Erre kívánja felhívni a figyelmet a nemzetközi program, miközben értékeli és minősíti az ezen a téren a legjobbakat. Célja azoknak a magas színvonalú szálláshelyeknek az értékelése és közzététele, amelyek megfelelnek az alvás minősített szigorú kritériumainak. A minősítés alapja az abban résztvevő intézmények vezetőinek és munkatársainak elkötelezettsége a minőségi alvásfeltételek kialakításában.

A Minősítési Bizottság tagjai neves szakértők, az alvás szakemberek, életmód specialisták, a kommunikációban és a szállodaiparban nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek. A Sleepfriendly/Alvásbarát hotel Program minősítési kritériumainak megléte és betartása hozzájárul a szálláshely magas színvonalú vendéglátásának a biztosításához. A minősített hotelek széles körű kommunikációban részesülnek, a hazai és nemzetközi szállásszervezők, a sajtó, a szaklapok és az internetes portálok tájékoztatást kapnak a minősített intézményekről. A minősítést elnyert intézmény a saját marketing tevékenységében is érvényesítheti az elismerését. Az elismeréseket minden esztendőben az Alvás Világnapján adják a nemzetközi program vezetői a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége vezető képviselői és az Alvásszövetség elnöke.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai