hirdetés

Két Accor hotel egy épületben

Teljesen megújult a Várnegyed szomszédságában fekvő Mercure Budapest Buda szálloda. Két új hotelmárka – a Mercure és az ibis – kap helyet az új épületben, amely régóta Budapest turisztikai térképének része. A vendégeket 400 szoba, összesen 800 m2 alapterületű konferenciatermekkel rendelkező üzleti szolgáltatás, valamint étterem és bár várja. 

hirdetés

Lengyelország vezető szállodacsoportja, az Accor márkáit a régióban képviselő Orbis tulajdonában lévő Mercure Budapest Buda a főváros szállodatérképének régóta meghatározó szereplője. Augusztustól ez a hotel ad otthont az Accor csoport két márkájának, a Mercure-nak és az ibis-nek.

Az új épület így az üzleti céllal érkező és a megfizethető szállást kereső vendégek számára is elérhetővé válik. Az ibis Budapest Castle Hill 150 szobát, a Mercure Budapest Castle Hill pedig további 250 modern, kényelmes szobát kínál az utazóknak. A kulináris élmények szerelmeseinek a szálloda étterme hagyományos és kortárs magyar és nemzetközi ételeket tartalmazó étlapot készített. A város történelmi hangulatát megidéző bár italok és koktélok széles választékával, valamint világhírű magyar borokkal áll a vendégek rendelkezésére.

„A szálloda felújításakor elsősorban a város jellegzetességei, illetve Budapest színes, élénk utcái inspiráltak minket. Ennek eredménye a klasszikus elegancia és a nyüzsgő utcák ötvözete, amely – erős színekkel és graffitikkel díszítve – tökéletesen mutatja be a magyar főváros életérzését” – mondta Sabina Bartyzel (area manager, Accor Magyarország).

A Mercure Budapest Castle Hill és az ibis Budapest Castle Hill az üzleti látogatókat is megcélozza: számukra hét modern, teljesen berendezett konferenciaterem érhető el, amelyek közül három rengeteg napfényt és festői kilátást kínál a történelmi negyedre. A hotel szakemberei készen állnak arra, hogy konferenciák, szemináriumok vagy tréningek szervezésében segítsenek, akár 500 fő számára is. Az egész épület ingyenes Wi-Fi segíti a böngészést, és az üzleti funkciójú területek integrált hangrendszerrel, valamint minden szükséges audiovizuális berendezéssel állnak rendelkezésre.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai