hirdetés

Több gyakorlatot szeretne az oktatásban a Szállodaszövetség

Ülésezett az MSZÉSZ Szakmai Tanácsadó Testülete valamint egyeztették a következő ciklus feladatait és munkaszervezését a szövetség szekcióvezetői.

hirdetés

A szervezet elnöksége bemutatta a Tanácsadó Testület régi és új tagjainak az aktuális lobbitémákat, folyamatban lévő törekvéseket, rövid és középtávon. Egyetértettek az áfacsökkentés szükségességében részben a versenyképesség, részben a magasabb munkabérek kitermelhetősége céljából.

A testület előtt álló egyik legfontosabb feladat lesz már idén tavasszal az oktatási kérdések tárgyalása, javaslatok megfogalmazása. Erre a célra felállításra kerül egy szűkebb munkacsoport, amelynek tagjai lesznek a gyakorló szállodai szakemberek mellett a felsőoktatási intézmények képviselői. Továbbra is a legfontosabb célok között szerepel, hogy a felsőoktatásban lerövidült gyakorlati időtartam káros hatását megértessék a döntéshozókkal.


A szekcióvezetők összetétele jelentősen változott, az új feladatokról és az egyes szekciók aktivizálási lehetőségeiről, összejöveteleinek gyakoriságáról egyeztetett az elnökség és a meghívottak. Várhatóan júniusig valamennyi szekció megtartja első ülését, ahol kijelölik az elkövetkező másfél év munkaprogramját, aktuális témaköröket, projekteket. Az MSZÉSZ titkársága a közeljövőben segítséget nyújt az egyes területeken dolgozó, így a különböző szekciók irányába érdeklődő szakemberek összefogásában egy on-line adatbázis felállításával.

(forrás: Vendég & Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai