hirdetés
hirdetés

A KLM-nél is eldördül a startpisztoly

A KLM Holland Királyi Légitársaság újraindítja járatát Budapest és Amszterdam között május 4-től.

hirdetés

Hétfőtől újraindítja a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és az amszterdami Schiphol repülőtér közti légiforgalmát a holland légitársaság. A biztonságos repülésről fokozott reptéri és fedélzeti intézkedések gondoskodnak.

A légitársaság Budapestet és Amszterdamot összekötő járatát Embraer 190 típusú gépek teljesítik majd, amelyek a tervek szerint minden nap 12:00-kor indulnak a magyar fővárosból és 14:05-kor érkeznek Amszterdamba. Azok, akik Amszterdamból szeretnének Budapestre utazni a 9:15-kor induló és 11:15-kor érkező járatot tudják majd igénybe venni.

Április 27. és május 3. közötti héten a KLM 25 tengerentúli járatát üzemelteti a Schiphol repülőtérről. A nyári menetrend szerint tervezett összes járat változhat.

A cég azt kéri, hogy az utasok a foglalás előtt ellenőrizzék a különféle korlátozásokat, amelyek országonként és személyenként változnak, és bármikor megváltozhatnak.

Annak érdekében, hogy a légiközlekedés újraindulása minél zavartalanabb legyen, és az utasok kényelmesen tervezhessék meg következő repülésüket, a KLM ingyenes lehetőséget kínál a lefoglalt utak időpontjának megváltoztatására. Az induló járatokról, a foglalásokra vonatkozó szabályokról, a jegyvásárlásról és kedvezményes módosítási feltételekről szóló részletes tájékoztatás itt érhető el.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai