hirdetés
hirdetés

Bekeményít a Lufthansa-csoport a turista osztályon

Fizetőssé válnak a fedélzeti ételek és italok a Lufthansa, a Swiss és az Austrian Airlines rövid- és középtávú járatainak turista osztályán 2021 tavaszától. A választék viszont nagyobb és jobb minőségű lesz - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A Lufthansa-csoporthoz tartozó német, svájci és osztrák hálózatos légitársaság rövid- és közepes távra közlekedő járatainak fedélzetén a turista osztályú utasok 2021 tavaszától a diszkont cégeknél megszokott módon választhatnak és vásárolhatnak majd a fedélzeten elérhető fizetős menüből – közölte a cég. A jelenlegi “ingyenes” ellátás 2021 tavaszától nem jár a turista osztályon utazóknak. A csoport azt ígéri, hogy az utasok a szükségleteiknek (és pénztárcájuknak – a szerk.) megfelelő, jó minőségű ételek és italok választékából vásárolhatnak.

A Lufthansa azzal indokolta a váltást, hogy a jelenlegi turista osztályú ellátás “nem mindig felelt meg” az utasok elvárásainak, az új választékot a visszajelzéseik alapján alakították ki, és maguk dönthetik el, hogy mit esznek-isznak a repülés alatt. Az új termékeket a következő hónapokban mutatják be a légitársaságok, a rendszert több fázisban vezetik be 2021 tavaszától, elsőként az Austrian Airlines, majd a Swiss, végül pedig a Lufthansa járatain.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai