hirdetés
hirdetés

Codeshare megállapodás az airBaltic és az Emirates között

Az airBaltic új, egyszerű utazási lehetőséget és hozzáférést biztosít az Emirates kiterjedt útvonalhálózatához. Ezzel egyidőben az Emirates utasainak is könnyebb lesz a balti térségbe utazni.

hirdetés

Martin Gauss, az airBaltic elnök-vezérigazgatója: „Az Emirates globális összeköttetést biztosít, ezért várjuk, hogy új partnerként miképp tudunk együttműködni az Emirates-szel, ezzel is támogatva a szeptemberben indult Riga - Dubai járatunkat. Az új partnerség lehetővé teszi utasaink számára, hogy új, izgalmas úti célokat érjenek el Ázsiában, Ausztráliában és azon túl.”

 

Adnan Kazim, az Emirates kereskedelmi vezérigazgató-helyettese: „Nagyon örülünk, hogy új partnerséget jelentünk be az airBaltic-kal, a balti országok vezető légitársaságával, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinknek még több utazási lehetőséget és csatlakozási lehetőséget kínáljunk a balti régióban. Ez egyúttal megnyitjuk az  izgalmas globális úti célhálózatot a balti országokból érkező több utazó előtt. Várjuk a sikeres együttműködés kezdetét.”

(forrás: airBaltic/ Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!