hirdetés
hirdetés

Ismét jár a Castle Bus

Az Official Budapest Castle Bus újraindította járatát a Budai várnegyedbe. Július 3-ától, péntektől folytatja március elején felfüggesztett működését.

hirdetés

A járat indulásánál minden utas rendelkezésére áll kézfertőtlenítési lehetőség, illetve mindenkinek, aki igényli, ingyenes szájmaszkot biztosítanak.

Az I. kerületi lakosok részére, lakcímkártya felmutatásával, illetve Budapest Kártyával rendelkező belföldi és külföldi utasok részére korlátlanul és ingyenesen igénybe vehető a szolgáltatás.

A csendes, tisztán elektromos hajtású panorámakisbuszok többnyelvű audio guide-dal továbbra is a Clark Ádám téri buszmegállóból indulnak a Várnegyedbe a hét minden napján. A rutinos sofőrök városnézéshez és fényképezéshez ideális sebességgel mutatják be a világörökség részét képező Budai Várnegyed történelmi helyszíneit és egyedülálló kilátását a fővárosra.

Indulás minden nap 09:30 és 16:00 óra között. (Utazásszervező, DMC és idegenvezető kollégákkal örömmel működnek együtt egyedi lekérések keretében kedvező ajánlatokkal.)

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai