hirdetés
hirdetés

Condor: még több Kuba és Délkelet-Ázsia

Hosszú kihagyás után a 2013/14-es menetrendjében újra indít hosszú távú járatokat a Condor Münchenből, ahonnan először válik elérhetővé a kubai Santa Clara. De több újdonsággal készülnek a télre Bécsben és Frankfurtban is. Az osztrák fővárosból Mombasa lesz elérhető közvetlenül, Frankfurtból pedig Bangkokba is repülnek az idén.  

hirdetés

A Condor 2013/14-es téli menetrendjében először érhető el a kubai Villa Clara régió kedvelt nyaralóhelye, Santa Clara Münchenből. Hetente repülnek Münchenből Cancúnba (Mexikó), Mauritiusra, Mombasába (Kenya), Montego Baybe (Jamaika), Puerto Platára (Dominika) és Varaderóra (Kuba) is. Ezek közül a népszerű karibi üdülőhely, a dominikai Punta Cana heti három közvetlen járattal érhető majd el. A goai járat üzemelését a frankfurti repülőtérről helyezte át teljes egészében a münchenire a légitársaság. A Münchenből induló járatok kiszolgálására két Boeing 767-300ER repülőgépet állomásoztat a Condor a bajor fővárosban.

Frankfurt: új úti cél Bangkok, bővítés Kubában és Délkelet-Ázsiában  

Az idei téli menetrendben minden hétfőn és csütörtökön indulnak a Condor közvetlen járatai Frankfurtból Bangkokba. A kedvelt thai üdülő úti cél, Phuket is elérhető a Condorral, ahova heti három közvetlen járat jár. A Bangkok Airwaysszel kötött partnerségüknek köszönhetően az utasok változatosan és rugalmasan alakíthatják délkelet-ázsiai nyaralásukat. Heti öt járattal juthatnak el Rangúnba (Myanmar) és Siem Reapba (Kambodzsa). Az összehangolt menetrendnek köszönhetően kényelmes csatlakozásokat kínálnak a Bangkok  Airways járatai olyan desztinációkba, mint Vientiane (Laosz), Phnom Penh (Kambodzsia), illetve Lampang, Pattaya, Sukhothai, Chiang Mai, Koh Samui és Koh Chang Thaiföldön.

Bővül a kubai kínálat is Frankfurtból: először érhető el Santa Clara a Condorral, Havannába heti háromra nő a járatszám. Varaderóra Frankfurtból, Münchenből és Bécsből összesen heti öt alkalommal repülnek az idei télen.

Mombassa, vadonatúj desztináció Bécsből

Sikeres volt a bécsi indulású hosszú távú járatok bevezetése, így az idei télen egy harmadik távoli non-stop úti cél, Mombasa is elérhetővé válik az osztrák fővárosból. A kenyai tengerparti városba 2013 decemberétől szerdánként indulnak a Condor járatai. 2013/14 telén továbbra is elérhető lesz Punta Cana és Varadero is Bécsből.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai