hirdetés
hirdetés

A MUISZ is részt vesz az ECTAA közgyűlésén Ras Al Khaimah emírségében

A Magyar Utazási Irodák Szövetségét Hajdú Attila, a nemzetközi kapcsolatok bizottságának vezetője képviseli a közgyűlésen.

hirdetés

December 8-ától az Egyesült Arab Emírségek Ras Al Khaimah emírségében tartja féléves közgyűlését az ECTAA. Ras Al Khaimah 2O19-2O2O kiemelt európai desztinációja, és az ECTAA hálás, hogy ez a 7 ezer éves történelmi múlttal, magas hegyekkel és hosszú tengerparttal rendelkező, fantasztikus turisztikai fejlesztéseket folytató emírség a házigazdája a közgyűlésnek. A rendezvény témái között különös hangsúlyt kapott ezúttal az ECTAA és a tagszervezetek jövőképe, hiszen 3O év után távozott az ECTAA főtitkári posztjáról Michel de Blust, akinek a helyét Eric Drésin vette át.

A programban hangsúlyosan megjelent a fenntarthatósági szempontok kérdése, hiszen Európa-szerte egyre több szó esik a turizmus környezetre gyakorolt hatásairól, és az új Európai Bizottság napirendjén is egyértelműen szerepel a téma. Senki előtt nem titok, hogy világszerte zajlik a turizmus digitalizációja, mely a disztribúciós csatornák komoly átalakulását, átrendeződését hozza magával, ami hatással van a tagszervezetek tagjaira is. Mindenhol felmerül a tagság bővítése, új piaci szereplők bevonása. A Magyar Utazási Irodák Szövetségét Hajdú Attila, a nemzetközi kapcsolatok bizottságának vezetője képviseli a közgyűlésen.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai