hirdetés
hirdetés

Budapest a legjobb városok között

A Condé Nast Traveler turisztikai magazin minden évben szavazást indít, hogy olvasói elmondhassák, melyek a kedvenc helyeik a világban. 

hirdetés

Ahogy az nem meglepő, a Condé Nast Traveler turisztikai magazin idén is megkérte az olvasóit, hogy szavazzák meg, melyik a kedvenc városuk. A negyvenes listán Budapest az előkelő 11. helyet szerezte meg a szavazatok alapján, ezzel olyan városokat maga mögé utasítva mint, Prága, London és Velence.

A régiós versenyben, az első helyet az osztrák fővárosnak, Bécsnek sikerült megszereznie, aki a lista dobogós 2. helyén végzett.

A szavazók kiemelték a budapesti termálfürdőket, az építészetet és a gulyáslevest, mint az ide látogatók kedvenc ételét.

Az első tízbe bekerült Tokió, Bécs, Kyoto, Barcelona, Párizs, Sydney, Madrid, Vancouver, Róma és München is.

A teljes listát ITT olvashatja.

forrás: 123rf.com
forrás: 123rf.com

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk