hirdetés
hirdetés

Thaiföld is a termálerőforrások fejlesztését tervezi

Véget ért Bangkokban a World Spa & Wellbeing Convention, amelynek része volt a Global Wellness Tourism Workshop és a Thai Hot Spring Forum is.

hirdetés

A kongresszus témáját ebben az évben a Föld jegy képezte, és a Föld természetes energiáját is felhasználó technikák és módszerek bemutatására koncentráltak az előadók.

A wellness turizmus workshop résztvevői a wellness jelene mellett inkább a jövővel foglalkoztak, és a szó, valamint a koncepció túlhasználatából adódó kockázatokra hívták fel a hallgatóság figyelmét. A workshop nyitóelőadásában Puczkó László (Xellum) a wellness koncepciótól a wellness állateledelekig bejárt utat, valamint a szolgáltatók és a desztinációk lehetséges fejlesztési irányait mutatta be.

A Hot Spring Forumon pedig elhangzott, hogy a thai kormányzat is egyre fontosabb szerepet szán az ország gazdag termálkincsének, és jelentős fejlesztéseket remélnek a következő években. A kongresszus gálaestéjén átadták a Thai Spa & Wellness Awards díjait: a Legjobb kiállítási installációtól a Legjobb wellness ételsoron át a Legjobb természetes termékig összesen 20 szolgáltatót, márkát és személyt díjaztak.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai