hirdetés
hirdetés

Gyümölcs gyümölccsel az Emirates fedélzetén

Megérkeztek a nyár ízei a közel-keleti légitársaság fedélzetére.

hirdetés

Nyáron a főétel, a desszert és a két étkezés közötti nassolás egyaránt a gyümölcsökről szól, így az Emirates új étlapján is ez az alapanyag kapott a nyári szezonban főszerepet. A következő két hónapban zamatos, szezonális gyümölcsökből készült fogások közül válogathatnak a légitársaság utasai.

Az elmúlt évek során több mint 12 000 különböző recept gyűlt össze, melyek mindegyikét egy-egy célállomás, évszak, vagy épp fontos ünnep ihlette, így bárhova is tartsanak a légitársaság utasai, abban biztosak lehetnek, hogy a járatok ételkínálata soha nem válik majd unalmassá.

Idén nyáron főszerepet kap például a lédús Alphonso mangó, aminek már a színe is olyan, mint az izzó, indiai naplemente. A mangós krémmel töltött tortában vagy a mangópürével ízesített szágó-kheerben (rizspuding-szerű indiai édesség) pedig az ízek is a messzi országot idézik.

Annak, aki például úton India felé kipróbálja ezeket a különleges desszerteket, már azelőtt megkezdődnek a Gangesz-menti kalandok, hogy földet ért volna.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai