hirdetés
hirdetés

Csákány Csaba új színekben

hirdetés

Horvát és olasz tengerparti szálláshelyeket kínáló osztrák utazásszervezőt vezet be a magyar piacra Csákány Csaba, a Terra Reisen korábbi képviselője. Az első évben 8-9000 utast terveznek tőlünk.

Január 4-től a Gruber-reisen nevű osztrák utazásszervezőt képviseli Magyarországon Csákány Csaba, aki húsz éven keresztül a Terra Reisen irodáját vezette Budapesten. A több mint 300 alkalmazottat foglalkoztató, grazi székhelyű Gruber-reisent 1968-ban alapították, és családi vállalkozásként működik azóta is. Elsősorban egyénileg utazóknak kínálnak horvát és olasz utakat, ezen a téren a Terra Reisen után a második helyen állnak Ausztriában. Vannak buszos útjaik, saját tulajdonú és franchise viszonteladó irodáik Stájerországban és Bécsben, saját buszparkkal és Horvátországban, Bracszigeten saját szállodával is rendelkeznek. Kínálnak utakat a karibi térségbe, a Távol- Keletre és az Arab-félszigetre, de a magyar piacon most csak a mediterrán szálláshelyek foglalhatók – tudtuk meg Csákány Csabától. A szakember kiemelte, hogy a Gruber-reisen eddig nem dolgozott komolyan Magyarországgal, csak kevés iroda értékesítette termékeit. „A legmegbízhatóbb ügynökökkel akarunk együttműködni, ezért nyolcvan magyarországi céggel fogunk szerződni első körben, ez száztíz-százhúsz irodát jelent” – hangsúlyozta Csákány Csaba. „Olyan terméket kínálunk, amely megfelel a magyar piacnak. Nagyon sok iroda örömmel fogadta körlevelünket. Az árualap online foglalható, Amadeuson vagy CETS-en keresztül. Élő kontingensekkel rendelkezünk. A tevékenységünk szállásközvetítés, nem utazásszervezés. Nem tervezünk az első egy-két évben saját magyar céget, később elképzelhető.”

A képviselet két főből áll, Csákány Csaba látogatja a partnereket, Guba Tímea, aki szintén a Terránál dolgozott korábban, biztosítja a helpdesket. Február közepére elkészül a nyári magyar nyelvű katalógus. Sok olyan szállás lesz benne, amely a Terránál is megvan, ugyanakkor árban nagyon versenyképes a Gruber-reisen kínálata. „Nem nyitunk foglalási központot, csak olyanokkal dolgozunk, akiknek van rendszerük. Nem tervezünk online értékesítést, és nem akarunk saját irodát, lesz ellenben study-tour, katalógusbemutató, a korábban kialakított rendszer megy tovább” – hangsúlyozta végezetül Csákány Csaba.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai