hirdetés
hirdetés

A foglalási rendszerek új generációját fejlesztette ki a Travelgate

A Travelgate utazási rendszerei az elmúlt másfél-két év alatt annyit fejlődtek, mint az utóbbi 6-8-ban – hangsúlyozta Bodza Ferenc tulajdonos-ügyvezető, aki elmondta, az utazási irodák mellett most a túraszervezők számára dolgozták ki új, Trevolution nevű terméküket. 

hirdetés

A pandémia időszakát nagyon aktívan töltötték és az utazásszervezőket is kiszolgáló rendszert fejlesztettek Trevolution néven. A rendszert a tour operátokat és viszonteladókat kiszolgáló komplex rendszerek új generációjának tekintik, mivel az ügyviteli szoftver és foglalási rendszer egyben B2B és B2C oldalakkal egyaránt. Ráadásul felhő alapú, vagyis nincs helyhez kötve a használata, ott használja az ember a gépén, ahol szeretné. Tehát ez egyrészt egy foglalási lehetőség: a rendszerben közvetlenül, egy helyen foglalhatók azoknak az utazásszervezőknek az árualapja, amelyek feltöltik bele ajánlataikat. 2021 Ősszére várhatóan már 8-10 utazásszervező, köztük a Kartago Tours, az Anubis Tavel, a Haris travel, Unitravel, Personal Tours és a La Grotta árulapja is elérhetővé válik foglalási rendszerként. Ezek ráadásul valós idejű adatokként jelennek majd meg, a szabad helyek és árak azonnali ellenőrzése révén. Ez azt jelenti, hogy ha egy szervező leakciózza a rendszerben egy útját, az azonnal láthatóvá válik az utazásközvetítő oldalán, nem csak másnapra, hanem késés nélkül.

Bodza Ferenc hangsúlyozta, hogy rendszerük mindemellett teljeskörű számviteli kezelést is biztosít: számlák, bizonylatok kiállítása, pénztárkezelés akár könyvelésre feladással. Korábbi fejlesztésű, TravelGATE foglalási rendszerükkel kapcsolatban a szakember elmondta, hogy az utazásközvetítők több mint 70 magyar tour operátor, valamint számos osztrák és német utazásszervező ajánlatát érik el ezen keresztül, és egyedülállóan nagy kínálattal rendelkeznek a hajós utakból. Kiemelte, hogy megfelelnek a GHV követelményeinek, és már kizárólag teljes árat tüntetnek fel. Múlt heti szezonnyitó, utaztatóknak szóló eseményükön arra is felhívta a figyelmet, hogy milyen adatokat, kiegészítéseket kell tartalmaznia egy ajánlatnak, hírlevélnek ahhoz, hogy az GDPR-kompatibilis legyen, és kiküldői elkerüljék a bírságot. A szakember szerint a képeket feltöltő irodáknak, arra is nagyon oda kell figyelniük, hogy azok jogtiszták-e, ugyanis ha nem, az is komoly érvágást jelenthet számukra. Az ügyvezető azt is hangsúlyozta, hogy a pandémia alatt számos iroda bezárta, szünetelteti weboldalát, nekik a TravelGATE B2B rendszerét akciósan fel tudják ajánlani az átmeneti időszakra.   

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk