hirdetés
hirdetés

A MaReSz-től az MKI-hez igazolt az ismert szakember

Az Magyar Kongresszusi Iroda által koordinált külföldi és hazai sales, valamint partneri események, FAM trip-ek szervezése mellett, az ügyvezetőt segíti a kiemelt partnerekkel, fenntartókkal való stratégiai együttműködésben, háttér- és lobbianyagok előkészítésében. Célja a rendezvényszakma ismertségének és elismertségének növelése, és minél több nemzetközi nagyrendezvény hazánkba vonzása - tájékoztatta lapunkat az MKI.

hirdetés

Eszter tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Idegenforgalom és Szálloda szakán végezte angol nyelven, szakmai gyakorlatát a Magyar Turizmus Zrt-nél töltötte a brüsszeli külképviseleten. 2009-óta dolgozik a rendezvényszervezés területén, ahol lehetősége nyílt részt venni számos hazai és nemzetközi nagylétszámú konferencia szervezésében és lebonyolításában.  2019 márciusától pedig titkárságvezetőként, majd főtitkárként részese volt a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) szakmai munkájának. A covid alatti turbulens időszakban részt vett a szakmai lobbimunkában, folyamatos kapcsolatot tartva a rendezvényszervezői szektor és a szakmai szövetségek képviselőivel.

 

„Nagyon örülök, hogy a Magyar Kongresszusi Iroda csapatával lehetőségem nyílik a MICE iparág szélesebb spektrumába is belelátni, nemzetközi környezetben strukturálisan gondolkozni. Korábbi szakmai tapasztalataimat felhasználva továbbra is támogatni fogom a hazai konferenciaturizmus fejlesztését, kapcsolatot tartva az ágazat piaci szereplőivel és szakmai szövetségekkel, hiszen közös érdekünk, hogy növekedjen Magyarország szerepe és jelentősége a nemzetközi rendezvénypiacon” - fogalmaz.

Elérhetőségei: +36202568470 | This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk