hirdetés

Az ismert szállodás Tiszaújvárosban folytatja

Márics József a saját közösségi oldalán jelentette be az örömteli változást, miszerint február 1-től a most megnyílt négycsillag superior besorolású tiszaújvárosi Tisia Hotel & Spa-t vezeti.

hirdetés

Előtte az északi-parti Kenese Bay Garden Resort & Conference szálloda igazgatója volt, amely egy hosszabb ideig tartó felújítási, átalakítási munkák miatt az idei szezonban már valószínűleg nem nyit ki

Márics József
Márics József
 

Az ismert és a szakmában méltán elismert szakember pályafutását a Hotel Palace Budapestben kezdte, majd a Hotel Buda Pentába került, onnan pedig az Accor-lánchoz, ahol több menedzseri feladattal is megbízták azalatt a hosszú időszak alatt, amíg a nemzetközi láncnál dolgozott.

Innen hívták néhány éve a Danubius Hotelshez központi üzemeltetési igazgatónak, majd amikor a Danubius-tól eljött, akkor került a Kenese Bay Garden Resort & Conference-hez.

 

(forrás: Facebook / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk