hirdetés
hirdetés

Elérhetők a Premio Travel 2017-es utazási ajánlatai

A programok során lenyűgöző vidékeket barangolhat be, izgalmas kalandokat élhet át, kulturális élményekkel, lélekemelő tapasztalatokkal gazdagodhat.

hirdetés

Hajózzon lélegzetelállító környezetben Kína szívében, a Jangce-folyón, gyönyörködjön a hajnali, opálos fényekkel körbeölelt Tádzs Mahal látványában, élvezze az édes semmittevést a világ egyik legszebb részén, az Indiai-óceán ékkövének számító Mauritiuson, eredjen felfedezők nyomába Dél-Portugáliában, csodáljon meg fenséges várakat és megkapó hangulatú zarándokhelyeket Spanyolország-Andorra-Franciaország körutazáson, ismerkedjen a mediterrán napsütésben Malaga és Andalúzia szépségeivel, eredjen Shakespeare, Homérosz és a keresztes lovagok történeteinek nyomába Cipruson, kóboroljon New York elképesztő forgatagában, fedezze fel évezredek titkait Pekingben és Sanghajban, pihenjen a horvát tengerparton, vagy az igazi luxus világában feledkezzen bele a sivatagi naplementébe Dubajban!

Böngésszen a vonzóbbnál vonzóbb ajánlatok között a PremioTravel megújult weboldalán!

A következő elérhetőségeken jelezheti, ha kérdései lennének, katalógust kérne vagy foglalni szeretne:

E-mail cím: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefonszám: 0640/980-060

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk