hirdetés

Hagyományos értékek és új trendek Hévízgyógyfürdőn

2017. szeptember 23-óta ismét teljes szobakapacitással várja vendégeit a Hévízi Gyógytó szállodája, a Hotel Spa Hévíz, egy féléves felújítás után.

hirdetés

A két évvel ezelőtt elkezdett felújítást folytatva, amely az étterem és konyha felújítását jelentette, 2017. évben a szálloda közösségi terei, a földszinti előtér (lobby) folyosók álmennyezetének cseréje, a Classic épületrész szobáiban (26 szoba) a teljes fürdőszoba került felújításra.

Ezenkívül a szálloda egész területén gépészeti beruházás keretében (összes szoba, terápiás részleg) új négycsöves Fancoilos rendszer kiépítése, fűtési-hűtési vezetékek kiépítése, új pincei légkezelő és folyadékhűtő gép beépítése történt.

Fodor Edith szállodaigazgató elmondta az 54 szobás szálloda, ami a maga családias-vidékies hangulatával a Tófürdő közvetlen közelében helyezkedik el. Ez a kellemes családias, barátságos légkör nagyon jó alap, hogy erre építkezve és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a szálloda „Hévíz gyöngyszeme” legyen.

Csak a folyamatos fejlesztések árán lehet hosszútávon nyereségessé tenni a szállodát. Mindemellett a folyamatosan bővülő piaci környezetben, mindig újat kell nyújtani a vendégeknek.

A szálloda célja a minél több új vendég megszerzése, a vendégkör fiatalítása mellett, a meglévő ügyfélkör igényeinek is maximális kiszolgálása, hogy ők biztosan visszajöjjenek, elégedetten távozzanak, és bátran ajánlják a szállodát az ismerőseiknek.

Az elmúlt években sokféle innováció volt a szállodaiparban, és ahhoz, hogy tartani tudja a szálloda a tempót ezzel a modernizációs folyamattal, a szállodának elengedhetetlen a folyamatos beruházás. A szolgáltatások folyamatos bővítése, egyedi szolgáltatások bevezetése, az egyre modernebb szobák, mind a mai kor igényei, amit a beruházás segítségével a szálloda könnyedén ki tud elégíteni. A vendégek mindig az új szenzációkat keresik, erre a szükségletükre is kell alapozni.

Az épület az „eredeti állapothoz” viszonyítva több rekonstrukción, bővítésen esett át.
A szálloda vonzereje a folyamatosan bővülő szolgáltatások, és mindig megújuló szállodabelsőben és a gyönyörű környezetben rejlik. 

A fejlett gyógyászati és orvosszakmai háttér, valamint a konkurens szállodák szolgáltatás kínálatának megvizsgálása után a további cél, a szállodában speciális terápiás részleg létrehozása.

(x)

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk