hirdetés
hirdetés

Itt a személyre szabott utazási térkép tervező

Az idei nyár új utazási előkészületeket hozott magával, mint a beutazási feltételek folyamatos figyelése és az azoknak történő megfelelés.

hirdetés

Ha már minden készen áll az indulásra, amikor az utazónak hirtelen eszébe jut, hogy nincs meg a beutazáshoz szükséges oltási igazolás, vagy éppen PCR teszt, vagy bármilyen más szükséges dokumentum!. Hiszen kijöttünk már az utazási rutinból és nem könnyíti meg a dolgunkat az sem, hogy az utazási előkészületek egészen új feladatokkal bővültek.

 

Senki sem szeretné lekésni a kifizetett útját, mert elkerülte a figyelmét egy új rendelkezés, azonban az országok eltérő szabályainak követése nem egyszerű feladat, de szerencsére nem is lehetetlen!

Válasszon úti célt és tervezzen!

A turizmusonline.hu és a Mobilszűrés is arra törekszik, hogy az utazás újra felhőtlen élmény lehessen. Meg van, hogy hol szeretne pihenni? Vagy éppen változtatna úticélján, de nem ismeri az adott ország követelményeit? Van egy térkép, ahol részletes és naprakész tájékoztatást kaphat a legkedveltebb célországok turisztikai céllal történő látogatásáról! Csak néhány kattintás, és minden szükséges információt megkaphat, hogy az utazás és az azt megelőző időszak is pihentető lehessen!

Minden szükséges infot ITT megtalál, ahol meg is tervezi utazását.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk