hirdetés
hirdetés

Jó rajtott vett a hazai síszezon

Egymás után nyitnak meg a téli szezonra a sípályák Magyarországon - írja a Síelők.hu.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A lehető legjobbkor érkezett meg a havazás és a hideg a magyar síterepekre. A karácsony utáni ünnepi időszakban kerekednek fel a legtöbben, hogy a magyar sípályákon síelhessenek. Az idén nagy rá az esély, hogy a hóágyúzható belföldi pályák üzemeljenek. További jó hír a hazai terepeknek, hogy a kiemelt időszak a mostani szezonban az iskolai téli szünet meghosszabbításával számukra is egy héttel kitolódik.

Mátraszentistvánban vasárnap 9:30-kor nyitnak. Itt december 24-25. kivételével folyamatos nyitvatartást terveznek az év hátralévő részében. Idén Eplény nyitotta meg a hazai síszezont, amiről itt írtunk. A síterepen már 50-80 centiméter vastag mesterséges hóréteg várja a síelőket.

Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A Normafánál a sífutók és a szánkózók élvezhetik leginkább az ágyúzott havat. Hóágyúztak Sátoraljaújhelyen is, ahol szintén közel a nyitás, és Visegrádon is tesztelik már a pályákat és gyártják a havat.

A jelenlegi időjárás-előrejelzések vasárnaptól egészen az év végéig jól néznek ki a hazai síelés szempontjából.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk