hirdetés
hirdetés

Külön Budapest Kártya a Sziget Fesztiválra érkezőknek

A Sziget egy sokkal nagyobb fesztivál része; annak a fesztiválnak, mely sosem ér véget, Budapest hömpölygő és lüktető dinamikus erejének. A Budapest Brand nZrt. és a Sziget Fesztivál közösen hozta létre a Budapest Card Sziget Edition-t, hogy az ideérkező vendégek ne csak a fesztiválra, hanem a városba is ellátogassanak, felfedezzék a nevezetességeket és átéljék az egyedülálló Budapest-élményt - tájékoztatta lapunkat a Budapest Brand nZrt.

hirdetés

A Budapest Card Sziget Különkiadás termékcsalád 2, 5 és 9 napra szóló kártyákat tartalmaz. Annak szól, aki

•    itt tartózkodása alatt szeretné igénybe venni a budapesti tömegközlekedést,
•    Budapestről Sziget Hajójárattal szeretne megérkezni a Fesztiválra,
•    ingyenesen vagy kedvezményekkel fedezné fel a várost és annak látnivalóit, különleges fürdőit,
•    a Fesztiválhoz képest korábban érkezik, vagy később indul haza,
•    csak egy hosszúhétvégére érkezik, de szeretné kihozni belőle a maximumot.

 

A Sziget Transzfer busz ingyenesen visz a Liszt Ferenc repülőtértől egyenesen a fesztivál bejáratáig, de a kártyával a tömegközlekedés ingyenesen látogatható, egyszeri ingyenes belépést is biztosít Budapest ikonikus termálfürdőibe, vagy akár többször 20% kedvezménnyel. Városnéző programokhoz pedig további 50 túra, múzeum, kiállítás és gasztrohely ajánlatai vehetők igénybe a kártya nyújtotta kedvezménnyel.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk