hirdetés

Luxor, Giftun-sziget és El Gouna a Taurus Reisen tanulmányútján

A sikeres tavalyi év után idén ismét 30 közvetítő partnert vitt a Taurus Reisen egyiptomi tanulmányútjára. Az egyhetes study tour során a legnépszerűbb szállodák megtekintése mellett jutott idő Egyiptom felfedezésére is.

hirdetés

A négy- és ötcsillagos szállodákban elszállásolt csapat összesen két hotelben hajthatta álomra a fejét – a Festival Rivierában, valamint a Sunrise Select Garden Beach-ben – és élvezhette ki az all inclusive ellátás örömeit.

Az utazási iroda a legnagyobb hangsúlyt a SunClubos magyar animációval rendelkező hoteleire helyezi, melyek egytől egyig közvetlenül a tengerparton találhatók és számos medencével, miniklubbal, aquaparkkal és tágas családi szobákkal rendelkeznek. A szállodák kiválasztása során az iroda figyelembe vette a tavalyi év statisztikáit, és így szervezett magyar animátorokat az alábbi szállodákba: SunClub Titanic Beach Spa & Aquapark 5* AI, SunClub Titanic Palace & Aquapark 5* AI, SunClub Sunrise Select Royal Makadi 5* AI.

Az előfoglalás során rendkívül népszerű, újépítésű hoteleket is meglátogatták, úgymint a 2014-ben nyílt ötcsillagos Jasmine Palace Resortot és a Mirage Aqua Park & Spa-t, melyek a meghívott partnerek körében is osztatlan sikert arattak.

A partner kiemelt szállodái és az utazóközönség által is kedvelt Sunrise hotelek (melyek neve egybecseng mára a minőséggel) mellett El Gounán is megtekinthettek szállodákat, mint a Three Corners lánc tagjait.

A munka mellett bőven jutott idő a pihenésre és a Taurus Reisen által nyújtott különböző egyiptomi programokra, mint például Luxor és a Giftun-szigetcsoport meglátogatása.

A tavalyi év sikerein felbuzdulva idén nyártól már hetente 3 indulás szerepel az iroda programjában Hurghadára, köztük heti egy minden szerdán már debreceni indulással is.(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai