hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont Itt szaklap tavaszköszöntő száma

Idei első lapszámunkban innovációkat, most nyíló és újranyíló vendéglátó- és szálláshelyeket, váratlan bezárásokat és utazással valamint gasztroval kapcsolatos toplistákat mutatunk be. 

hirdetés

Legfrissebb lapszámunkban beszámolunk egy váratlan séfváltásról Budapest egyik tophelyén.

Sorra vesszük, mely pesti vendéglátóhelyek zártak be pandémia idején, és melyek azok, amelyek kényszerűségből profilt váltottak.

Street food körkép a nagyvilágból.

Bemutatjuk hazánk legjobb, legmenőbb borútjait, közöljük a magyarországi borrégiók toplistáit.

Bocuse d'Or körkép - de másképp, mint ahogy bárki is gondolná.

Közöljük a hazai szállodanyitások listáját a covid elmúlt időszaka alatt.

Új szállodaigazgató két izgalmas koncepcióval rendelkező pesti szálláshely élén.

A főváros kedvenc helyszíneit is sorra vesszük - idegenvezetői és turista szemmel.

Bemutatjuk, mitől sikeres a németországi turizmus.

És tartalmas magyarországi melléklettel is jelentkezünk.

 ______

Minden, ami utazás / szálloda / gasztro egy helyen: ez a Pont Itt magazin.

A hazai turisztikai, szállodás és vendéglátós szakma meghatározó szaklapja

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk