hirdetés
hirdetés

Megszűnt az Aqua Travel

A koronavírus okozta korlátozások következményeként az Aqua Travel Utazási Iroda (Portugália, Madeira és Azori-szigetek utazási specialistája) megszüntette utazási irodai tevékenységét.

hirdetés

A koronavírus, a korlátozások és az azt követő lemondási hullámok nagyon nehéz helyzetbe sodorták az utazási irodákat. Németh Ágnestől, az Aqua Travel tulajdonos-ügyvezetőjétől megtudtuk, bár idei évben erős volt a január és a február, az utazási iroda forgalma 90%-kal esett vissza a 2020-as évben.

A partnereknek kiküldött tájékoztató levelükben ez áll:

"Kezdetben bizakodtunk, hogy nyárra már a körülmények normalizálódnak és ha lassan is, de visszatér majd az utazási kedv. Sajnos nem így történt. Az új foglalások továbbra is elmaradtak és már az őszre, de nem ritkán a 2021-re tervezett utak is törlésre, lemondásra kerültek. Majd megérkezett a ’második hullám’, amely a remény utolsó, halványan pislákoló lángját is kioltotta bennünk. Beláttuk, hogy ebben a helyzetben lehetetlen tervezni és stabil jövőképet kialakítani. Mindezek tükrében hoztuk meg felelős döntésünket:

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy az Aqua Travel Utazási Iroda 2020. december 08. napjától megszünteti utazási irodai tevékenységét a koronavírus okozta korlátozások következményeként. Az utaztatásban eltöltött 40 sikeres évet követően – kezdetben Savaria Tourist-ként majd pedig Aqua Travel néven működtünk -, nehéz szívvel teszünk pontot egy sikeres pályafutás végére."

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk