hirdetés

Online és offline, két jóbarát

Indulhatunk-iroda nyílt a Teréz körúton

Az Indulhatunk Cégcsoport tagja, az Indulhatunk Nemzetközi Utazási Irodák megnyitotta első budapesti fiókirodáját pénteken a Teréz körúton.

hirdetés

Forró Tamás, az Indulhatunk Cégcsoport tulajdonosa és ügyvezető igazgatója az első fiókiroda megnyitása kapcsán elmondta: az évek óta növekvő tendenciát mutató külföldi és belföldi foglalási számokra való tekintettel döntött a cégcsoport az új iroda megnyitása és az utazási szakértők számának növelése mellett.

Az ügyfélkiszolgálás magasabb színvonalra emelése és hatékonyságának növelése mellett a cél a cégcsoport partneri kapcsolatainak szorosabbra fonása volt, mind a magyarországi piacon jelen lévő utazásszervezők, mind pedig a belföldi partnerszállodák felé. Az iroda Green Travel Franchise Irodaként működik.

A hivatalos megnyitó ünnepségre 2014.07.11-én kerül sor, reggel fél kilenckor a Teréz körút 27. alatti irodában, ahova az érdeklődők jól teszik, ha már becsomagolt és felmatricázott bőrönddel érkeznek akár egy váratlan utazásra is felkészülve!

A cégcsoport nem csak az offline, hanem az online jelenlétét is megerősíti a közeljövőben; online értékesítési és marketingfelületeik, az Indulhatunk.hu, a SzállásOutlet.hu, a MostUtazz.hu és a Pihenni.hu továbbra is piacvezetőként szerepelnek kategóriájukban.

A cég a jövőben további fiókirodák nyitását tervezi országszerte, ahol a legjobb utazási szakértők várják majd az utazóközönséget.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai