hirdetés

Tavasszal nyílik a BoHotels brand új szállodája, a Bo33 Hotel

Vadonatúj, 62 szobás szálloda nyílik a budapesti belvárosban 2015. márciusában. Ez lesz a második Bo Hotel a városban. 

hirdetés

Gőzerővel halad a Bo 33 Hotel építése a VII. kerületben, a Szövetség utca 33. alatt – tudtuk meg Szabó Ákostól, a VIII. kerületi Vajdahunyad utcában, a Corvin sétány közvetlen közelében található, 2011-ben nyílt Bo18 Hotel igazgatójától, aki a jövőre nyíló új házat is vezetni fogja.

Szabó Ákos kérdésünkre elmondta, hogy a Bo18 Hotel sikerére alapozva bővül a brand, amelynek második tagja franchise-rendszerben működik majd.

A hotelben 62 szobát alakítanak ki, a szobák alapterülete 22 m2 fölötti. Az épületben lesz néhány lakosztály is, továbbá egy 80 fős, szekcionálható konferenciaterem. A vadonatúj épületben wellness részleget is kialakítanak, szaunával, gőzfürdővel és masszázzsal. Háromszintes mélygarázs is helyet kap a hotel alatt.

A két Bo hotelnek közös lesz az étékesítése és az üzemeltetése, az immár 112 szobaegység értékesítési igazgatója Péter Zsuzsanna, aki a két ház igazgatóhelyettesi pozícióját is betölti.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hazánk július 1-jétől a többi tagállamhoz hasonlóan szabad beutazást biztosít az uniós COVID-igazolással érkező külföldieknek. Ön szerint ez elindíthatja a nyárra a beutazást?

Kiadónk társoldalai