hirdetés

Tunéziában tartja következő közgyűlését a MUISZ

Áprilisban Tunéziában találkozhatnak a Magyar Utazási Irodák Szövetségének tagjai, a MUISZ ugyanis ott tartja soron következő közgyűlését.

hirdetés

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke, dr. Erdei Bálint, a novemberi közgyűlésen javaslatot tett arra, hogy a jövőben a MUISZ egyik közgyűlését - hasonlóan a többi európai utazási irodák szövetségéhez - külföldön tartsa a szezon kezdete előtt.

A Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal kezdeményezésére a MUISZ tárgyalást folytatott a közgyűlés helyszínének kiválasztásáról és a további részletekről. A Hivatal felajánlotta, hogy teljes egészében vállalja a repülési költséget a Bécs-Tunisz-Bécs útvonalon, a Kartago Tours, mint az egyik legnagyobb tunéziai partner pedig vállalta, hogy rendkívül kedvező áron biztosítja a MUISZ-tagoknak a szálláslehetőséget, valamint ennek a számlázási lebonyolítását, hiszen a szövetségnek erre jogosultsága nincsen.

A tunéziai közgyűlésen való részvételi szándékot legkésőbb január 22-ig lehet jelezni a MUISZ Titkárságának This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címén, annak érdekében, hogy a foglalásokat a szövetség meg tudja kezdeni.

A jelentkezés egyben megrendelésnek is minősül, és a lemondás csak a teljes költség megfizetése mellett lehetséges.

Időpont: 2016. április 7-10.

Indulás: Bécsből a Tunisair járatával 18:50-kor, érkezés Sousse városába kb. 22.00 órakor. Visszafelé - szintén a Tunisair járatával - indulás Tuniszból 14:45-kor és érkezés Bécsbe kb. 18.00 órakor.

Szállás: Sousse/Riadh Palms 4* szálloda all inclusive ellátással.

Részvételi díj: 35.000 Ft/fő/ 2 ágyas szobában (egyágyas felár: 8.500 Ft)

Az ár tartalmazza a repülési költséget, a szállás költségét, all inclusive ellátást és a Budapest-Bécs-Budapest transzfer árát. Egy irodától többen is jelentkezhetnek!

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Kiadónk társoldalai