hirdetés
hirdetés

Új elnök a Magyar Fürdőszövetség élén

Új elnököt választott a Magyar Fürdőszövetség, a tagság a Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezetőjének, Kántás Zoltánnak szavazott bizalmat a szeptember 21-22-én, Harkányban tartott közgyűlésen - közölte a szervezet az MTI-vel csütörtökön.

hirdetés

Kántás Zoltán
Kántás Zoltán

A korábbi elnök, Boros László Attila májusban távozott pozíciójából. Az új elnök megbízatása jövő év májusáig tart, amikor teljes körű tisztújításra kerül sor a szervezetnél. Az új elnök beszédében az összefogás jelentőségét emelte ki mind a tagszervezetek, mind a turizmus többi szereplője között - írták. Magyarországon 175 településen 224 fürdő működik - ebből 103 minősített gyógyfürdő -, ezekben 18 ezer dolgozót foglalkoztatnak. A fürdők turisztikai súlyát jelzi, hogy a tíz leglátogatottabb magyarországi turisztikai célpontból kilenc fürdőszolgáltatást nyújtó település, azaz fürdőváros.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk