hirdetés
hirdetés

Főtitkárt választott a Magyar TDM Szövetség

A nyári ülésszak utolsó elnöki egyeztetésén, rendhagyó helyszínen, a budapesti La Prima Fashion Hotelben választott főtitkárt a Magyar TDM Szövetség.

hirdetés

A Magyar Turisztikai Desztináció Menedzsment Szövetség a szervezeti átalakulás, a partneri kapcsolatok megerősítése, a stratégiai és kommunikációs irányok újragondolása, a 2014-20-as EU-s fejlesztési időszak Operatív Programjai, a Nemzeti Turizmusfejlesztési Koncepció egyeztetési feladatai, valamint, kiemelten, a jogszabályi háttér megteremtése érdekében erősítette meg a főtitkár személyével a munkaszervezetet.

Antal Zsuzsanna
Antal Zsuzsanna
A főtitkár, Antal Zsuzsanna TDM szervezeti tapasztalatait a Balaton Best Térségi TDM szervezetben menedzserként szerezte, szakmai pályafutása során gyakornokként a KHVM sajtóosztályán dolgozott, majd a Veszprém megyei napilap újságírójaként, a sümegi Hotel Kapitány event managereként, a Vaszary Galéria, később a Somló Holding, majd a Széchenyi Egyetem égisze alatt működő Science Center, a Mobilis marketingvezetőjeként, illetve a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságán osztályvezetőként dolgozott. Pályázati tapasztalatokat a SZE-en, a KIM-ben, TDM pályázati tapasztalatokat pedig a térségi TDM szervezetben szerzett.

Semsei Sándor elnök elmondta, a főtitkár legfontosabb teendői a szervezeti megújítás okán az új ügyviteli rend kialakításán túl a TDM 2.0 kivonat elkészítése, a TDM források bővítésére szolgáló érvanyag összeállítása, külső és belső kommunikációs csatornák megerősítése, közgyűlések, elnöki egyeztetések, bizottsági egyeztetések, a Szövetség rendezvényeinek előkészítése, kapcsolattartás a tagszervezetekkel és az állami turizmusirányításért felelős intézményekkel.

A Szövetség nyár végi ülésén az Elnökség folytatta annak a jogszabály-javaslatnak a megvitatását, melynek elkészült tervezetét a Szövetség az ősz folyamán hozza nyilvánosságra, valamint egyeztették a soron következő TDM konferencia előkészületeinek feladatait is.

Kapcsolat:

TDM rendszerrel, szövetségi tevékenységekkel kapcsolatos kérdésekben: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. és This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Stratégiai, elnöki kompetenciát érintő kérdésekben: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk