hirdetés
hirdetés

Utazás 2019 kiállítás idei újításai

Aktív hétvége jellemzi az Utazás 2019 kiállítást, melyet élénk, pörgős kommunikációs kampány előz meg.

hirdetés

Találkozott már a hirdetésével? Online felületeken cikkek, bannerek, turisztikai magazinokban és szaklapokban a kiállítás díszvendégeit bemutató leírások, TV-ben nyereményjáték szponzoráció, rádiós szpotok és interjúk, Budapest és vonzáskörzetében óriásplakát kampány hirdeti, hogy itt az ideje a nyári utak tervezésének.

 

Idén számos, értékes nyeremény várja a látogatókat. A szervezők két nyereményjátékot rendeznek: díszvendégekre épülő kvízt és egy „Pecsételj és nyerj!” játékot, mellyel a kiállítás egész területét be kell majd járnia a résztvevőknek. Algériai, egyiptomi utazás, kanári-szigeteki, Bács-Kiskun megyei és kecskeméti szállások, ozorai hétvége szállás kastélybelépővel és még sok díj várja naponta a játékosokat.

Lepje meg a törzsutasait az Utazás kiállítással, adjon külön kedvezményt, meglepetést az érdeklődőknek.

Ne feledje, február 21-24. Utazás kiállítás! Legyen Ön is részese az eseménynek!

Bővebb információ: http://utazas.hungexpo.hu/

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk