hirdetés
hirdetés

A szokott volumenben készül a szezonra az Anubis Travel

Az Anubis Travel a tavalyival megegyező úti célokat programozza idén és a charteres kapacitások is a tavalyival és azt megelőző évekével megegyező mértékűek az egyik legnagyobb hazai piaci szereplőnél.

hirdetés

Az Anubis jelenleg a még tartó téli szezon részeként az EgyptAir járatán szombatonként visz utasokat Hurghadára, júniustól pedig emelnek a kapacitáson. A többi úti céljukba is júniustól utaztatnak a tervek szerint októberig.
“Heti 5 járatot tervezünk Antalyára a Pegasus Airlines-szal, 3-at Rodoszra és Krétára az Aegean légitársasággal, 3 charterünk Hurghadára és Sharm El Sheikre közlekedik, a Star Aviation és az EgyptAir gépein, Mallorcára pedig a Wizz Air menetrendszerinti járatain kötöttünk le block seat-eket” – tudtuk meg Ahmed Bahgat ügyvezető igazgatótól, aki hozzátette, hogy az előfoglalásaik decemberben jól indultak és ez a lendület február közepéig ki is tartott, akkor azonban megtorpant és azóta is csak lassú a növekedés.A hazai lakosság utazási kedve az ügyvezető szerint töretlen, illetve a szokásosnál is nagyobb lehet, és biztos benne, hogy az utasok örömmel nyaralnának bárhol a kínálatukban szereplő üdülőparadicsomokban, a kérdés azonban az, hogy a járványügyi fejlemények és az azokra hozott utazási korlátozások tükrében melyek lesznek a biztonságos és könnyen megközelíthető úti célok az idén? A szakember szerint a lakosság átoltásának sebességétől is függ a szezon sikere.

“Örök optimistaként sem mondhatom, hogy szerintem az idei lesz a legjobb szezonunk, sőt, valószínűleg lesznek nehézségek is, de abban bízom, hogy a jelenlegi korlátozásokon hamarosan könnyítenek és mielőbb szabadabban utazhatnak ügyfeleink.” A járványügyi helyzet miatt nem számítanak növekedésre, inkább a 2019-es szintnél szerényebb eredmények a reálisak  az ügyvezető szerint, aki leszögezte, mindezzel együtt nem kérdés, hogy 2021 jobb lesz mint a tavalyi év, ami a keresletet és az utaztatók forgalmát illeti.


hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk