hirdetés
hirdetés

A tajvani légitársaság erősíti pozícióját az európai piacon

A China Airlines 30 hónap szünet után ismét beindította Bécs-Tajpej közvetlen járatát. A téli időszakban december végéig heti három alkalommal, hétfőn, kedden és szombaton repülnek Bécsből,  visszafelé  hétfőn, pénteken és vasárnaponként közlekednek. Január és március között már heti négy járat köti össze majd a két fővárost az Airbus 350-es legkorszerűbb gépeivel.

hirdetés

A magyar utazóközönség körében is népszerű bécsi indulású járatok Budapestről elérhetők az Austrian  Airlines járataival, a Flixbus közvetlen schwechati járatával vagy vonattal. Európából Bécsen kívül jó csatlakozással elérhető a légitársaság napi frankfurti illetve heti négy amszterdami non-stop  járata.

A China Airlines Covid utáni első járata megérkezik Bécsbe
A China Airlines Covid utáni első járata megérkezik Bécsbe

Külön felhívja a légitársaság a figyelmet a jelenleg konkurencia nélküli, prémium economy ülések kínálatára. November 16-tól a China Airlines heti kettőre növeli járatsűrűségét a Tajvan-Palau útvonalon a teljesen új A321neo típusú utasszállító repülőgéppel. A kapacitás 180 ülőhely, ebből 12 prémium economy  és 168 turistaosztály.

Palau a Csendes-óceán nyugati részén található, és gyakran "a szivárvány vége" néven emlegetik. 340 szigetből áll, és tengeri erőforrásokban igen gazdag. Számos látnivaló csalogatja az ide látogatókat   amely a világ legkülönlegesebb természeti látnivalói közé tartozik, mint például a Milk Lake, a Big Drop-off, a Clam City és a Soft Coral, ami az utazóknak az ország szürreális, víz alatti szépségét mutatja be. A kék vizű Milk Lake az UNESCO világörökségi listáján  is szerepel.

Azzal a céllal, hogy az utazási irodák alkalmazottai jobban megismerhessék a China Airlines on-board szolgáltatásait és legújabb desztinációit , a légitársaság az arra jogosultaknak PEP jegyet kínál a magyar piacon is :  Bécs - Da Nang (Vietnam), Bécs  - Cebu (Fülöp-szigetek ), Bécs  - Chiang Mai ( Thaiföld) útvonalra. 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk