hirdetés
hirdetés

Az Emirates áll a Sólyom befektetői köre mögött?

Valószínűleg a dubaji Emirates áll a Sólyom Airways befektetői köre mögött, habár ezt nem jelentették be, írja a Gazdasági Rádió az általa megkérdezett szakértő véleménye alapján. 

hirdetés

Az oldal Turi Ferencet, a Capital Consulting Group stratégiai tanácsadóját, légügyi iparági szakértőt kérdezte a Sólyom Airwaysról, aki elmondta, az egyik nagy közel-keleti légitársaság, iparági szakértők szerint valószínűleg a Dubai központú Emirates Airlines állhat a Sólyom Airways befektetői köre mögött. A térség két jelentős piaci szereplője, a Qatar Airways és az Etihad Airways aktív stratégiai terjeszkedést folytat Európában. A szakértő szerint feltételezhető, hogy valamelyik kompetitív társaság az, amelyik kipróbálná a Sólyommal, miként lehet ellensúlyozni a versenytársak terjeszkedését. Eddig egyedül az Emirates nem terjeszkedett, ezért vélhetően leszűkíthető erre a cégre a befektetők köre, írják. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk