Új légitársaságot jegyeztek be Magyarországon 

Bár még mindenki fejében élénken él a Sólyom Airways bukása, máris egy új légitársaság bukkant fel hazánkban Ronan Air néven.

Több mint kétmilliót dobtak össze a Sólyom Airways-rajongók 

Már csak 148 millió forint kell a nemzeti légitársaság üzemszerű működéséhez.

Magyar befektetőket keres a Sólyom Airways 

Hogy mikor száll fel újra a Sólyom, azt egyelőre nem tudni, azonban a légitársaság jelenleg befektetőket keres.

A Sólyom megint felszáll? 

Ha meglesznek az engedélyei - bizonygatta Vágó József. A társaság saját logojára pingált gépe egyszer szállt fel eddig. Tavaly augusztus 18-án az angliai lízin cég telephelyéről pár órás bemutatóra átrepült a Ferihegyre, majd vissza. Azóta ott áll a két Boeing 737-500-as.

Lucsik még bízik a Sólyomban 

A Sólyom Airways egyik alapítója, Lucsik János még bízik abban, hogy elindul a légitársaság, pedig még az sem biztos, hogy bármit is viszontlát a vállalatba fektetett 160 millió forintjából. Lucsik az Indexnek adott interjújában beszél a légitársaság körül kialakult helyzetről.

Hárommillió forintot ért a Sólyom Airways 

Hétfőn megérkezett a Sólyom Holding számlájára hárommillió forint, a Sólyom Airways vételára, tudta meg az atv.hu.

Új tulajdonosa lett a Sólyom Airwaysnek 

A Sólyom cégkivonata szerint a Sólyom Holding mellé tulajdonosként belépett a magyar Charity March Kft., a Népszabadság Online az utóbbi ügyvezetőjétől, Welsz Tamástól megtudta: teljes egészében átvették a Sólyom Hungarian Airways Kft-t.

Sólyom-Oman Air: érdekes együttállás 

Az Öböl-menti társaság azután jelentette be gyorsabb bővítését, hogy kihátrált a magyar partner mögül? Van-e összefüggés? - veti fel cikkében az IHO.

Adóvégrehajtás indult a Sólyom ellen 

A Sólyom Hungarian Airways megtalálható a NAV-adóvégrehajtás alatt álló vállalatok adatbázisában, hogy a vállalat pontosan milyen közteherrel és mennyivel tartozik, nem tudni, írja a Népszabadság.
Mi lesz veled, Sólyom?

Mi lesz veled, Sólyom? 

A potenciális befektetővel folytatott tárgyalások elakadtak, az ománi invesztorral továbbra sem jött létre szerződés, 73 dolgozójának szeptemberi munkabérét nem tudja kifizetni a Sólyom Airways, jelentette be a légitársaságot tulajdonló Sólyom Holding tulajdonos-ügyvezetője, Lucsik János csütörtökön.

A Sólyom végveszélyben? 

A Sólyom Airways-t tulajdonló Sólyom Holding tulajdonos-ügyvezetője csütörtök délután közölte a cég 73 dolgozójával, hogy a potenciális befektetővel folytatott tárgyalások elakadtak, a cégnek pedig nincs pénze - értesült az atv.hu.

Pécsről Budapestre is repülne a Sólyom? 

Az engedélyekre váró Sólyom Hungarian Airways tervei szerint a pogányi reptérrel is számolnak belföldi repülőjárataik elindításában, írja a HVG.

Sólyom Airways: két hét múlva menetrend 

Két héten belül meghirdeti menetrendjét, és még az idén elindulhatnak a Sólyom Airways első járatai - állítja a cég vezérigazgatója. 

A Gresham-palota tulajdonosa állhat a Sólyom mögött? 

Meglehetősen lassan közeledik engedélyei megszerzéséhez a Sólyom Airways Kft., írja a NOL.hu. A lap írásában sorra veszi, milyen engedélyek megléte szükséges ahhoz, hogy a légitársaság gépei felszállhassanak.

Pér-Budapest járatot indítana a Sólyom? 

Kezdetben Budapestre vinnék harminc-hatvanfős gépekkel az utasokat, később európai célpontokkal is terveznek Pérről, írja a Kisalföld.hu.

A Qatartól a Sólyom Airways-hez 

Két új vezetővel erősíti csapatát a Sólyom, Airways, mindketten mostanáig a Qatar Airways-nél dolgoztak.

Hello Hungary, Sólyom Airways és új stadionok 

A Sport- és turizmusbizottság (OSTB) 2013. szeptember 16-i ülésén elfogadta a 2013. évi őszi munkatervét. 

Az ügyvezető elmondja, mit kell tudni a Sólyom Airways-ről 

Felkerült a youtube-ra a Sólyom Airways ügyvezetőjének videóüzenete, amelyben a céggel kapcsolatos nyitott kérdésekre válaszol.

Véletlen egybeesés? 

Áprilisban ugyanabba az irodaházba jegyezték be a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft.-t, ahol a Malév egykori tulajdonosának is volt az irodája, írja az Origo nyomán a HVG. Az érintettek szerint véletlen egybeesésről van szó.

Prémium brand lenne a Sólyom 

A budapesti Műjégpálya dísztermében hétfő délelőtt, ezúttal nem maga a légitársaság, hanem azt kiszolgáló, annak zavartalan és üzemszerű működését biztosító holding, a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. mutatkozott be a nyilvánosság előtt. 

Megérkezett Ferihegyre a Sólyom első gépe 

A Sólyom Airways tartotta a szavát: 2013. augusztus 18-án megérkezett Ferihegyre az első, piros-fehér-zöld színekre festett gép. 

Kigördült a hangárból a Sólyom Airways első gépe 

A Sólyom Airways HA-SHA lajstromjelű Boeing 737-500-as repülőgépe szerdán kigördült a hangárból.

Megmutatjuk a Sólyom Airways gépét 

Folyamatban van a Sólyom Hungarian Airways közlekedési hatósági engedélyeinek elbírálása, kiadása. Közben napvilágra került az első fénykép a társaság teljes festésű repülőgépéről.

Hamarosan légitársasággá válik a Sólyom 

Festik az alakuló magyar légitársaság első Boeingjét -  erről csípett el egy fotót az interneten a Népszabadság szemfüles újságírója. 

Nehéz most betörni a légi piacra - állítja a Wizz Air 

A Wizz Airhez az elmúlt hetekben számos megkeresés érkezett, hogy kommentálja a magyar polgári légiközlekedést érintő híreket, közölte a Turizmus Online-nal a társaság.

Rengetegen jelentkeztek a Sólyomhoz 

Végéhez közeledik a Sólyom légitársaság első Budapestre várt gépének felkészítése, a járművet a tervek szerint két hét múlva fogadják a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - mondta el a 180 percben a légitársaság vezérigazgatója.

Több mint 30 állást hirdetett meg a Sólyom Airways 

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Sólyom Airways működése, korábbi ígéretéhez híven augusztus 1-jén rengeteg állást hirdetett meg a légitársaság. 

Az Emirates áll a Sólyom befektetői köre mögött? 

Valószínűleg a dubaji Emirates áll a Sólyom Airways befektetői köre mögött, habár ezt nem jelentették be, írja a Gazdasági Rádió az általa megkérdezett szakértő véleménye alapján. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!