hirdetés
hirdetés

Egyiptomi tanulmányúton jártak a Best Reisen partnerei

Vasárnap este hazaérkezett a Best Reisen idei első, egyiptomi tanulmányútjáról. A 22 fős társaság szikrázó napsütésben töltött kint 8 napot a több ezer éves kultúrával rendelkező országban, ahol büszkén mutatta meg partnereinek az évek óta rengeteg utast fogadó szállodáit Hurghadán és Marsa Alamban.

hirdetés

Az idén újdonságnak számító hoteleket is jól körbejárták a kollégák és többek között két éjszakát eltöltöttek az idén Dino Clubbá avanzsáló Caribbean World Resort 5*-os szállodában is, hogy tényleg megbizonyosodjanak, az idei érkező felnőttek és gyerekek maximális kiszolgálásban részesülnek a Best Reisen Dino Club árualapjának új tagjában is.

A szállodalátogatásokon kívül persze jutott kis idő a fakultatív programokat is megismerni, illetve lazítani egy-egy este: Luxor csodálatos történelmi öröksége mellett egy teljes nap jutott a Hurghada-i Mahmya prgramra is, mely egy a paradicsomot idéző szigetecske a tengeren hangulatos, tartalmas kikapcsolódást biztosítva. A szigetről indulva néhányan belekóstoltak a felszíni búvárkodásba, ahol egy 50 perces program keretében, kis csónakba szállva szállítják el a helyi kollégák az utasokat egy csodás korallzátonyhoz. A kiváló ebéd után egy röplabda is előkerült, nehogy valaki elaludjon a tűző napon… 

Természetes program volt a bazározás az egy hét alatt (melyet az ideérkező vendégek is kipróbálhatnak), lévén a kilátogató kollégák döntő többsége hölgy volt. Élményszámba menő alkudozások, megszámlálhatatlan mennyiségű szuvenír az itthoniaknak. 

A Best Reisen ezúton szeretne köszönetet mondani a résztvevő viszonteladóinak, egyúttal reményét fejezi ki abban, hogy hasznos én nem kevésbé élményekkel teli volt az Egyiptomban töltött egy hét mindenki számára.

(forrás: TurizmusOnline)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk